2009/06/10

La festa dei pirati del web a Roma

5 σχόλια:

elifrac είπε...

Μπράβο στα 11 φιλαράκια.
Καλή η λέσχη, αλλά στην Ελλάδα χρειαζόμαστε και κόμμα.

*** Αυτά που πιστεύετε πρέπει να τα κάνετε πράξη και να αφήσετε ελεύθερα τα σχόλια χωρίς λογοκρισία.

Ανώνυμος είπε...

κομα κομα φτιαξτε κομα

Ανώνυμος είπε...

Το συμφιλιωτικό ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ που πρότεινε ο Ρήγας (άρθρο 12 στη Νέα Πολιτική Διοίκηση), ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ στα 3 πρώτα ελληνικά Συντάγματα, μέσα σε αντιξοότατες συνθήκες, και λειτούργησε καταλυτικά στον αγώνα, αφού έτσι έπεισε ανθρώπους που αλλιώς δε θα βοηθούσαν.
Ενιαίο ψηφοδέλτιο εφαρμόζουν ουσιαστικά όλες οι φιλειρηνικές οικογένειες και παρέες, όταν συναινούν να αναθέσουν σε ορισμένα άτομα διάφορες υποθέσεις. Στις περισσότερες περιοχές τού κόσμου η εμπειρία αυτή είναι επαρκέστατη, μεταδίδεται μάλιστα άμεσα με την εφαρμογή.

Μπορεί να αρχίσει πριν νομοθετηθεί, από πρωτοβουλίες ανά δήμο, βάζοντας ανεπίσημη κάλπη πριν τις εκλογές για να ψηφίζουν όσοι θέλουν, όσους από τους υποψήφιους θέλουν να αποτελούν το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ώσπου να καταλάβουν όλοι πόσο καλύτερα είναι!
Το εφάρμοσαν στη Μελίβοια Αγιάς το 2000:
μαζεύτηκαν και έβαλαν σε ένα ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ τα ονόματα όσων ήθελαν να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι. Ύστερα ψήφισε ο καθένας όσους είχε δικαίωμα, σύμφωνα με τους κανόνες των επίσημων εκλογών.
Και όσους βγήκαν πρώτοι σε ψήφους, ανεξάρτητα από ένταξη σε κόμμα ή όχι, τους έβαλαν στο μοναδικό ψηφοδέλτιο των επίσημων εκλογών, και αποτέλεσαν το δημοτικό συμβούλιο που ήθελε το χωριό!
Η άμεση δημοκρατία ΔΕΝ μπορεί να βλάψει κανένα, αφού στηρίζεται στις συλλογικά ασφαλέστερες λύσεις, είναι πάντα αμυντική και όχι είναι επιθετική, όπως οι εχθροί της, και ευεργετεί ακόμα και τους αντιπάλους της, τη στιγμή που φρενάρει την παραφροσύνη τους.
Μπορούμε άφοβα να τη διαδίδουμε (παρ' όλες τις συκοφαντίες σε βάρος της και σε βάρος αμέτρητων ηρώων), ειδικά τώρα που η κατευθυνόμενη παγκόσμια αποσύνθεση τρομοκρατεί αυτούς που την καθοδηγούν, γιατί καταλαβαίνουν ότι τους παρασέρνει στο χαμό...:
25-5-2009 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ: Πιθανή η κοινωνική αναταραχή λόγω κρίσης.
http://www.axiaplus.gr/Default.aspx?id=110124&nt=108&lang=1

Το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ δεν προδικάζει αποφάσεις, και είναι το ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ τη ζωή και την ασφάλεια ΟΛΩΝ, αφού είναι το ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣΤΕΡΟ, ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ !
http://apps.facebook.com/causes/61685

http://antipariafwni.blogspot.com/2009/01/niki.html

http://www.kpad.gr/text/thesis/enieo1.htm

http://edrana.blogspot.com/2007/06/blog-post_05.html

Ανώνυμος είπε...

Το BananiaGr (Chuck Norris Approved) σας υποστηρίζει και σας έβαλε στην λίστα των ιστολογίων του. Καλή συνέχεια, και εύχομαι πιο συχνή παρουσία στο ωραίο μπλογκ σας.

BG είπε...

Οποιος από την αρχική ομάδα διαβάζει και ενδιαφλερεται, ας έρθει από το www.pirateparty.gr/forum και το piratiko.ning.com όπου προσπαθούμε να βάλουμε τις βάσεις δημιουργίας κόμματος.